SHOPPING CART

No Products in the Cart

TOTAL:
0 Ft

Ezt hordanád idén tavasszal, ha kimehetnél az utcára

on March 25, 2020
Igaz, minden nagyváros kiürült, az utcák elnéptelenedtek, a bárok bezártak, a divat nagyasszonyai a négy fal közé zárkózva pedig inkább könyv- és gyertya inspókat posztolgatnak a nagyvilágnak a szokásos outfitek helyett, mi azért nem szívesen tesszük félre a ’street style’-t.

Lehet, hogy az idei tavaszi trendek elmaradnak, de legalább nem érdeklődés hiányában, így mi szívesen filozofálunk róla, hogy mi lett volna, ha...

sparklemonde.com/collections/rotate-birger-christensen

Ahogy szívesen olvasgatunk utazásról, nagyvárosokról, messzi éttermekről vagy éppen szörfparadicsomokról könyveket és elképzeljük, hogy milyen lenne ott lenni, érezni az ízeket, az illatokat, a hangulatokat, ugyanígy szívesen játszunk el azzal a gondolattal is, hogy mit hordanánk idén tavasszal, ha éppen nem otthon csücsülnénk.

Masszív ékszerek és csak az arany

A kiegészítők most nem a diszkrécióról és a természetről szólnának, hanem a masszív, korpulens nyakláncokról és a feltűnő, vastag fülbevalókról, amik megtörik az amúgy egyszerű, föld tónusú szettek visszafogottságát. Az anyagok tekintetében pedig csak az arany, de abból jó sok  ez lenne az idei év ékszerszabálya.

korpulens_sparklemonde_royal_chain

Hatalmas tulipántáskák

Az elmúlt pár szezon pindúr táskái után most hordhatnál igazi malaclopókat. Az iroda asszonyai fellázadtak, hisz nekik nem elég a rúzstartó táska, helyette olyan táska kell, amibe a laptop mellé még belefér a teljes sminkcucc, a gym outfit, a teniszütő meg a hétvégi kirándulásra szánt hálózsák. Mindez persze nem mehet holmi csúnya táskába, mert a stílus a lényeg. Hát a piac most megválaszolja ezt a lehetetlen igényt és idén XXL-es táskákat kapunk, cserébe csodálatosan letisztult kialakítással, a legtökéletesebb olasz és spanyol marhabőrökből.


Laza de maszkulin elegancia

A férfias fazonok maradnak velünk továbbra is: most nem a szűken szabott derék, vagy a mély dekoltázs az, amivel kifejezed a nőiességed, hisz a szabások továbbra is nagyok, szögletesek. Viszont tökéletes kontrasztjátékot játszhatsz mindenhol, ahol kilóg belőled egy pici a nagy zakókból. Erre való a sok nagy aranyékszer, a gyűrűk, a fülbevalók és az apró, finom pántos tűsarkú cipellők, melyek megmutatják, hogy milyen finom női test lapul a nagy blézerek mögött.

rotate_sparklemonde

A tökéletes fehér póló

Az elmúlt időszakban a mindenki által hőn áhított tökéletes fehér póló is szintet lépett és megszületett az eddigi legtökéletesebb basic darab, melynek trükkje a kihangsúlyozott válltömés. Ez a póló biztosítja, hogy még a legrosszabb napodon is tökéletesen nézz ki. Tartást ad, vizuálisan kihúzza a hátad és a vállad, és nem mellesleg passzol mindenhez és minden alkalomra. Na, ez például egy olyan darab, amelyet otthon is hordhatsz a karantén alatt (mondjuk mi az otthon viselt hatalmas fülbevalóktól sem rettenünk meg, hisz kell valami, ami feldobja a pizsama szettet).

white_tshirt_polo_feher_polo_sparklemonde_remain

Diszkógömb csillogás egyenesen a '80-as évekből

Mióta a Bottega Venetta leváltotta a Balenciagát, azóta tudjuk, hogy amit a Bottega leokéz, az utána így vagy úgy a ruhatárunkba kerül. Hát, idén a választás a diszkógömbre esett (lásd a valaha legdurvább Bottega Venetta cipőt).  Úgyhogy kicsit se érezd magad kellemetlenül, ha szarka módjára repülsz a csillogó-villogó, tündöklő, flitteres, glitteres cuccokra és nincsen más vágyad, mint egy nagy diszkógömbnek öltözni, mert ezt idén megteheted, vagyis tehetnéd... Mindegy, mi felhúzzuk otthonra is!